Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА АДВАРАНАЯ З ЯЙКАМІ І МАСЛАМ

    -рыба – 750 г,

    -морква - 1 шт.,

    -пятрушка - 1 шт.,

    -салера - 1 шт.,

    -цыбуля - 1 шт.,

    -лаўровы ліст,

    -перац гарошкам,

    -масла - 1,5 ст. л.,

    -яйкі – 2 шт.

    Моркву, пятрушку, салеру, рэпчатую цыбулю ачысціць, нарэзаць

    і адварыць у вадзе, дадаўшы соль, духмяны перац, лаўровы ліст.

    Падрыхтаваную трэску нарэзаць парцыённымі кавалкамі, заліць

    гарачым адварам (з такім разлікам, каб вадкасць толькі прычыніла

    рыбу), паставіць на агонь, хутка давесці да кіпення, зняць пену,

    значна паменшыць нагрэў і варыць на слабым агні пры ледзь

    прыкметным кіпенні 15-20 хвілін. Яйкі сварыць укрутую, астудзіць,

    ачысціць ад шкарлупіны і пасячы. Гатовую рыбу асцярожна,

    імкнучыся не падушыць кавалкаў, выкласці на талерку, пасыпаць

    сечанымі яйкамі і зелянінай пятрушкі, паліць растопленым

    сметанкавым маслам. На гарнір падаць адвараную бульбу.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (28.11.2016)
    Праглядаў: 239 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar