Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА ПАД ДУХМЯНАЙ СКАРЫНАЧКАЙ

    (на 4 порцыі)

    - 1 цыбуліна

    - 150 г паніровачных сухароў

    - 2 ст. л. сечанай зеляніны

    - 4 ст. л. мяккага маргарыну ці сметанкавага масла

    - 4 паляндвіцы трэскі (па 200 г)

    - 200 мл слівак

    - 125 мл гародніннага булёна

    - 2 ст. л. гарчыцы

    - 2 г. л. крухмалу

    - 1/2 пучка эстрагону

    - 1 г. л. цытрынавага соку

    - 500 г цукіні

    Рэпчатую цыбулю ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі. Перамяшаць

    з паніровачнымі сухарамі, зелянінай і 3 ст. лыжкамі мяккага маргарыну

    ці масла. Рыбу вымыць, абсушыць, пасаліць і паперчыць. Змяшаць

    сліўкі, булён і гарчыцу, давесці да кіпення. Крухмал размяшаць

    у вадзе, дадаць у соус і, памешваючы, давесці да кіпення. Эстрагон

    вымыць, атрэсці ад кропель, пасекчы і дадаць у соус. Заправіць

    цытрынавым сокам, соллю і молатым чорным перцам. Нагрэць

    духоўку да 200 градусаў. Цукіні вымыць, ачысціць і нарэзаць

    кружочкамі. Выкласці ў форму для запяканкі і заліць соусам.

    У соус пакласці рыбу і размеркаваць на ёй сумесь зеляніны з

    паніровачнымі сухарамі. Вышмараваць рэшткамі маргарыну.

    Запякаць у духоўцы на працягу 25-30 хвілін да залацістай

    скарыначкі. Падаць рыбу з соусам і цукіні.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 239 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar