Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА ПАД ПАСТАЙ З БАЗІЛІКА

    для рыбы:

    - 4 паляндвіцы свежамарожанай трэскі (па 120 г)

    - соль  

    - свежазмелены белы перац

    - топленае масла

    - жменька мукі

    для пасты з базіліка:

    - 40 г лісця базіліка

    - 20 г лісця пятрушкі

    - 50 г смятаны

    - 100 г размякчанага сметанкавага масла

    - 4 ст. л. цёртых белых сухарыкаў

    - соль

    - свежазмелены белы перац

    - цытрынавы сок

    - кайенскі перац

    для гарніру:

    - 4 памідора

    - соль  

    - свежазмелены белы перац

    - воцат бальзаміко

    - аліўкавы алей

    - дробныя лісточкі базіліка

    Філе трэскі размарозіць (у халадзільніку ці пры пакаёвай тэмпературы).

    Для пасты вымыць халоднай вадой базілік і пятрушку, абсушыць іх і

    здрабніць у блендэры разам са смятанай да кансістэнцыі пюрэ,

    дадаючы пры гэтым кавалачкі сметанкавага масла. Перамяшаць

    усё з цёртымі сухарыкамі і заправіць соллю, перцам, цытрынавым

    сокам і кайенскім перцам. Нагрэць грыль духоўкі. Паляндвіцу трэскі

    абсушыць, пасаліць і паперчыць. На паляндвіцу з аднаго боку

    пакласці пласт пасты. Разагрэць у гарачатрывалай патэльні вялікую

    колькасць топленага масла. Рыбу бокам без пасты памачыць у муку

    і падсмажыць у топленым масле. Паставіць патэльню ў духоўку і

    запякаць рыбу 5-6 хвілін. Памідоры вымыць, абсушыць і нарэзаць

    тонкімі кружкамі. Выкласці імі дно талеркі, пасаліць, паперчыць, паліць

    воцатам і аліўкавым алеем. Вымыць халоднай вадой лісточкі базіліка

    і старанна абсушыць іх. Трэску з патэльні перакласці на папяровы

    ручнік і даць тлушчу сцячы. Затым пакласці на памідоры і пасыпаць

    лісточкамі базіліка.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 252 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar