Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА ТУШАНАЯ СА ШЧАЎЕМ

    -500 г трэскі,

    -20 г мукі,

    -80 г сланечнікавага ці аліўкавага алею,

    -400 г шчаўя,

    -200 г памідораў ці 40 г тамата-пюрэ,

    -180 г цыбулі,

    - часнык,

    -60 г маслін,

    -0,5 цытрыны,

    -перац,

    -зеляніна.

    Парцыённыя кавалкі трэскі пасыпаць соллю, перцам, запаніраваць у

    муце і абсмажыць у алеі. Рэпчатую ці зялёную цыбулю або цыбулю-

    парэю нашаткаваць, пракіпяціць, памешваючы, у посудзе з алеем,

    затым дадаць лісце свежага, старанна вымытага шчаўя без хвосцікаў,

    дробна сечаны і расцёрты з соллю часнык, разрэзаныя на долькі

    памідоры ці тамат-пюрэ; усё акуратна перамяшаць і даць пракіпець.

    Смажаную рыбу паскладаць у глыбокі сатэйнік ці бляху, заліць

    падрыхтаванай з гародніны і зеляніны сумессю, разраўняць паверхню

    і тушыць, не пакрываючы вечкам у не вельмі гарачай духоўцы ці ў

    накрытым посудзе на пліце на працягу адной гадзіны. Падаваць у

    гарачым ці халодным выглядзе. Пры падачы кавалак рыбы пакрыць

    шчаўевай масай, зверху пакласці пракіпячоныя ў вадзе масліны і

    лустачку цытрыны разам з лупінай, пасыпаць зелянінай пятрушкі

    ці кропу.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (27.11.2016)
    Праглядаў: 223 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar