Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА Ў САВОЙСКАЙ КАПУСЦЕ

    (на 4 порцыі)

    - 250 г паляндвіцы судака

    - 4 вялікіх ліста савойскай капусты

    - соль

    - 3 морквы

    - 100 г каранёвай салеры

    - 1 цукіні

    - 200 мл слівак

    - перац

    - сок 1/2 цытрыны

    - 4 паляндвіцы трэскі (па 170 г)

    - сок 1/2 лайма

    Філе судака нарэзаць кубікамі і пакласці ў маразілку на 15 хвілін.

    Капусту бланшаваць у падсоленай вадзе 1 хвіліну. Абліць халоднай

    вадой і абсушыць. Нарэзаць дробнымі кубікамі 1 моркву, салеру і

    цукіні. Нарэзаць пакінутую моркву адмысловым нажом тонкімі

    палоскамі. Трохі ўсё бланшаваць, абліць халоднай вадой і абсушыць.

    Зрабіць пюрэ з судака са сліўкамі. Заправіць і заліць цытрынавым

    сокам. Астуджаць масу 30 хвілін. Працерці фарш праз валасяное сіта

    і перамяшаць з кубікамі гародніны. Нашмараваць ім лісце капусты і

    пакрыць палоскамі морквы. Трэску заправіць, паліць сокам лайма.

    Пакласці па 1 паляндвіцы ў сярэдзіну ліста капусты. Скруціць капусту

    і загарнуць кожны рулет у фальгу. Пакласці ў кіпячую падсоленую

    ваду і давесці да кіпення. Варыць 10 хвілін на слабым агні.

    Разрэзаць папярок напалову і падаць на стол.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 274 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar