
-трэска (паляндвіца) – 500 г
- цыбуля рэпчатая - 3 шт.
-памідоры (маленькія) – 150 г
-лаўровы ліст - 8 шт.
-пятрушка (зеляніна) - 1 пучок
-мята (галінкі) - 6 шт.
-белы вінны воцат - 4 ст.л.
-эстрагон (галінка) - 4 шт.
-часнык - 2 зубчыка
-аліўкавы алей - 9 ст.л.
-соль - па густу
-перац - па густу
-каперсы - 1 ст.л.
-салодкі перац - 2 шт.
-цукіні - 2 шт.
Рыбу нарэзаць кавалкамі. 2 ачысціць і разрэзаць кожны на 8 частак.
Вымыць памідоры і лаўровы ліст. Насадзіць ўсё напераменку на 8
шампураў. Зеляніну, пакінутую цыбулю і часнык дробна пасекчы.
Перамяшаць з каперсамі, воцатам, 4 ст. л. аліўкавага алею, соллю і
перцам. Перац і цукіні нарэзаць кавалкамі. Разагрэць 3 ст. л. алею,
патушыць у ім гародніну 8 хвілін, пасаліць і паперчыць. Прадукты на
щампурах смажыць 8 хвілін у 2 ст. л. алею. Падаваць з гароднінай і
соусам.

|