Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА З ЭСТРАГОНАВЫМ СОУСАМ

    (на 4 порцыі)

    - 400 г бульбы

    - соль

    - 3 ст. л. сметанкавага масла

    - 1 пакецік галандскага соусу

    - 2 галінкі эстрагону

    - 800 г паляндвіцы трэскі

    - 1 ст. л. цытрынавага соку

    - трохі мукі

    - 1 ст. л. топленага масла

    Бульбу ачысціць і разрэзаць напалову. Адварваць у падсоленай вадзе

    15 хвілін. Зліць з бульбы ваду і астудзіць яе. Разагрэць у патэльні

    сметанкавае масла і падсмажыць у ім бульбу. Прыгатаваць соус

    паводле указанняў на пакаванні. Адкласці ў бок некалькі лісточкаў

    эстрагону. Пакінутыя дробна пасекчы, падмяшаць да соусу і трохі

    патушыць. Вымыць рыбную паляндвіцу, абсушыць яе і паліць

    цытрынавым сокам. Пасаліць, паперчыць і абкачаць у муце.

    Разагрэць у патэльні топленае масла і падсмажыць у ім рыбу

    з кожнага боку па 3 хвіліны. Раскласці рыбу па талерках з соусам

    і бульбай. Упрыгожыць пакінутым эстрагонам. З гэтай стравай

    добра спалучаецца гароднінны гарнір з морквы, кальрабі і струкоў

    цукровага гарошку. Гародніну трэба злёгку бланшаваць, а затым

    падсмажыць у невялікай колькасці сметанкавага масла.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (27.11.2016)
    Праглядаў: 241 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar