-4 кавалка паляндвіцы трэскі (па 180 г)
- паніраванне
- 2 ст. л. сметанкавага масла
- 1 ст. л. заправы чылі
- 200 г кукурузы
- 1 памідор (наразаць кубікамі)
- 2 ст. л. нарэзанай зеляніны кінзы
- 2 ст. л. цытрынавага соку
- 1 ст. л. аліўкавага алею
- 1 авакада (наразаць кубікамі)
- 1,5 г. л. солі
- 1/4 г. л. цукру
Змяшайце паніраванне з 1 г. лыжкай солі і чылі, абкачайце кавалачкі
рыбы. У патэльні растапіце 1 ст. лыжку масла, абсмажце рыбу да
залацістай скарыначкі. Затым зменшыце агонь, пакладзіце пакінутае
масла і рыхтуйце яшчэ 4-6 хвілін - да мяккасці. Для гарніру змяшайце
кукурузу, памідоры і авакада. Падсаліце, дадайце цукар, запраўце
аліўкавым алеем і цытрынавым сокам. Падавайце на лісці салаты.
|