-600 г паляндвіцы трэскі,
-пшанічная мука,
-алей,
-соль.
Соус:
-2 сталовыя лыжкі сметанкавага масла,
-1 гарбатная лыжка гарчыцы,
-2 сталовыя лыжкі хрэна ў воцаце,
-цёрты мушкатавы арэх,
-соль -па густу,
-1,5 шклянкі смятаны,
-4 вараных яйкі.
Гатовую паляндвіцу нарэзаць кубікамі. Затым пасаліць, абкачаць у
муце, смажыць у сланечнікавым алеі, астудзіць. Гатовыя кавалачкі
паляндвіцы выкласці ў талерку, заліць соусам. Нарэзаць варанае
яйка і пасыпаць ім страву. Упрыгожыць на свой густ.
|