Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА З РЫСАМ

    (на 4 порцыі)

    - 1 цыбуліна

    - 1 зубчык часныку

    - 250 г струкоў гарошку

    - 2 струка чырвонага салодкага перцу

    - 500 г трэскі

    - 1-2 ст. л. цытрынавага соку

    - соль

    - молаты чорны перац

    - 2 ст. л. сланечнікавага алею

    - 50 мл белага віна

    - 2 пакуначка рысу хуткай падрыхтоўкі (па 250 г)

    - 1 дробка молатага шафрана

    - 1/2 пучка пятрушкі

    Рэпчатую цыбулю і часнык ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Гародніну вымыць. У струкоў гарошку зрэзаць кончыкі, салодкі

    перац разрэзаць напалову, ачысціць і нарэзаць палоскамі. Рыбу

    вымыць, абсушыць і разрэзаць на кавалачкі. Апырскаць

    цытрынавым сокам, пасаліць і паперчыць. На патэльні разагрэць

    алей і 4 хвіліны смажыць у ім рыбу, затым выкласці і адставіць

    у бок. У пакінуты тлушч пакласці гародніну і злёгку патушыць.

    Уліць віно, накрыць вечкам і тушыць 5 хвілін. У апошнія 2 хвіліны

    дадаць рыс і разагрэць. Пасаліць, паперчыць і заправіць шафранам.

    Пятрушку вымыць і пасекчы. Рыбу выкласці на шафранавы рыс,

    злёгку разагрэць і, пасыпаўшы пятрушкай, падаць на стол

    прама ў патэльні.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 230 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar