-бульба – 500 г
-сок цытрыны - 1 ст.л.
-пастарнак (корань) – 500 г
- мука – 50 г
-яйка - 2 шт.
-часнык - 3 зубчык
-соль,
-перац - па густу
-алей - па густу.
Бульбу пачысціць, нацерці на буйнай тарцы, дадаць цытрынавы сок і добра перамяшаць. Бульбу старанна адціснуць. Пастарнак памыць, пачысціць і нацерці на буйнай тарцы. Перамяшаць з бульбай. Дадаць муку, злёгку ўзбітыя яйкі, нашаткаваны часнык, соль і перац, Перамяшаць. Выкласці лыжкай на патэльню з загадзя разагрэтым алеем і абсмажваць па 1,5 хвіліны з кожнага боку, да з'яўлення румянай скарыначкі.
|