Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Гароднінныя стравы

    ДРАНІКІ Ў ЗБАНКАХ З МЯСАМ

    -бульба (сырая) - ½ кг

    -свініна – 300 г

    - рэпчатая цыбуля - 3 шт.

    - мука – 50 г

    -смятана – 100 г

    -кетчуп ці таматавая паста – 50 г

    -яйка - 1 шт.

    -соль,

    -перац чорны (молаты) - па густу

    -масла смятанкавае (для змазкі збанкоў).

     

    Для пачатку натром бульбу на дробнай тарцы, у атрыманую масу дадаем 1 яйка, 2 сталовыя лыжкі мукі, трохі солі і чорнага перцу, можна яшчэ дадаць дробку соды. Старанна змешваем. З атрыманай масы на добра разагрэтым алеі абсмажваем аладкі да хрумсткай скарыначкі. Асобна на патэльні абсмажваем свініну, нарэзаную невялікімі кавалачкамі. Калі мяса падрумяніцца, дадаем нарэзаную цыбулю і ўсё разам абсмажваем, солім, перчым. Калі цыбуля падрумяніцца, дадаем 100 грамаў смятаны і кетчуп. Змешваем і тушым пад вечкам каля 5 хвілін. Соус гатовы. Збанкі змазваем смятанкавым маслам, можна яшчэ пакласці па маленькім кавалачку на дно, выкладваем пласт дранікаў, зверху - мясны соус, ізноў дранікі - соус. І так, пакуль дранікі і соус не скончацца. Ставім у разагрэтую духоўку на 30 хвілін. Дастаём, даём трошкі астыць і падаём.

    Катэгорыя: Гароднінныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 309 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar