Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Гароднінныя стравы

    ДРАНІКІ З БАТАТА

    -батат (вычышчаны) – 500 г

    -цыбуля зялёная (здробненая) - 3 шт.

    -яйка (злёгку ўзбітае) - 2 шт.

    - мука - 1/2 шклянкі

    -соль,

    -чорны перац (молаты) - па густу

    -алей - 3/4 шклянкі

    -смятана (па жаданні).

     

    Батат здрабніць на буйнай тарцы, перакласці ў вялікую міску. Дадаць цыбулю, яйкі, муку, 1 г. л. солі і 1/2 г. л. перцу. Добра перамяшаць. З атрыманага фаршу сфармаваць невялікія авальныя катлеты (павінна атрымаецца каля 12 шт.). У вялікай патэльні на павольным агні разагрэць масла. Выкладваць на распаленую патэльню атрыманыя катлеты, смажыць да залацістага колеру, 4-5 хвілін з кожнага боку. Гатовыя дранікі выкласці на папяровы ручнік. Падаваць халоднымі са смятанай (па жаданні).

    Катэгорыя: Гароднінныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 307 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar