Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Гароднінныя стравы

    ДРАНІКІ З ГРЫБАМІ І ВЭНДЖАНАЙ ГРУДЗІНКАЙ

    для дранікаў:

    -бульба (буйная) - 3 шт.

    -яйка - 2 шт.

    -вэнджаная грудзінка – 150 г

    -падбярозавікі – 200 г

    - рэпчатая цыбуля (буйная) - 1 шт.

    - мука - 4 ст.л.

    -перац,

    -соль - па густу

    -кроп - па густу

    для соусу:

    -смятана - 150 мл

    -часнык - 1 зубчык

    -марынаваны агурок - 1 шт.

    -кроп - 2 галінкі

    -соль,

    -перац - па густу.

     

    Спачатку абсмажваем дадатковыя інгрэдыенты, дадаткі да бульбы. Важны момант: і грыбы, і грудзінка, і цыбуля павінны быць абсмажаны да залацістай, хрумсткай скарыначкі. Для гэтага рэжам вышэйпаказаныя кампаненты кубікамі з гранню 7-8 мм. На патэльню кучай не навальваем, выкладваем у адзін пласт. Спачатку смажым грудзінку да скварак, каб выпалілася сала, захоўваем, потым цыбулю і грыбы. Тром бульбу на буйнай тарцы, злёгку яе адціснуць, насуперак "класічнаму" рэцэпту. Дадаем два яйкі, грудзінку, цыбулю, грыбы, муку, солім, перчым, пра дробна парэзаны кроп не забываем, лепім дранікі, абвальваем іх у муце, смажым да залацістай, хрумсткай скарыначкі. Соус: дадаем ў смятану дробна нарэзаны марынаваны агурок, часнык і кроп, солім, перчым.

    Катэгорыя: Гароднінныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 293 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar