-кроп (зеляніна) - 1 пучок
-кабачкі (ці цукіні) - 2-3 шт.
-алей - 50 мл
- мука пшанічная - 4 ст.л.
-арэгано - 1 г.л.
-чорны перац (молаты) - па густу
-соль - 1 г.л.
-яйка - 1-2 шт.
Маладыя кабачкі нацерці на сярэдняй тарцы. Калі рыхтуеце з цукіні, то скурку з іх лепш зрэзаць. Дадаць яйкі, дробна насечаную зеляніну, соль, перац, арэгана, муку і добра перамяшаць. Смажыць дранікі як аладкі з 2-х бакоў на разагрэтай, змазанай маслам патэльні. Гарачыя дранікі выкласці на талерку і падаваць са смятанай.
|