Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Гароднінныя стравы

    ДРАНІКІ З МАКАМ

    -мак – 40 г

    -цукар - 2 ст.л.

    -бульбяная маса – 250 г

    -алей - па густу

    -смятана - 3 ст.л.

     

    Мак заліць 5 ст. л. кіпеню, перамяшаць, накрыць і пакінуць на 30 хвілін. Дадаць 1 ст. л. цукру, перамяшаць. Духоўку разагрэць да 180 С. На патэльню наліць 1 ст. л. алею, як след яго разагрэць, пакласці трохі бульбяной масы, разраўняць і даць трохі схапіцца. Зверху пакласці 2 г. л. маку, разраўняць, каб мак размеркаваўся па ўсёй паверхні. Накрыць другім пластом бульбяной масы, больш тонкім, чым у калдунах. Перавярнуць і абсмажыць з другога боку. Паставіць у разагрэтую духоўку на 7-8 хвілін. Змяшаць смятану з пакінутым цукрам, падаць асобна.

    Катэгорыя: Гароднінныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 289 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar