Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Гароднінныя стравы

    ДРАНІКІ З МЯСНЫМ НАЧЫННЕМ

    -бульба - 1.5 кг

    - рэпчатая цыбуля - 1 шт.

    -зялёная цыбуля - 3 шт.

    -фарш (любы) – 1 кг

    -яйка - 2 шт.

    -зеляніна - па густу

    -спецыі,

    -соль - па густу.

     

    Чысцім і тром на буйнай тарцы бульбу. Солім, перчым. Тром туды ж адну цыбуліну, разбіваем два яечка. Добра змешваем. Прыгатаваць фарш ці купіць гатовы. Солім, перчым яго. Дадаем дробна нарэзаную зялёную цыбулю і зеляніну. Змешваем. На разагрэтую патэльню наліваем алей і кладзём лыжкай бульбяную сумесь. Зверху ў сярэдзінку выкладваем трохі фаршу і зачыняем бульбяной сумессю. Смажым з двух бакоў да залацістай скарыначкі. смажыць трэба ледзь даўжэй, чым звычайныя дранікі, каб прапяклося мяса.

    Катэгорыя: Гароднінныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 304 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar