-бурак вараны - 500 г
-рэпчатая цыбуля - 100 г
-тварог - 100 г
-яйка - 1 шт.
-крупа манная - 2 ст. лыжкі
-часнык - 3 зубчыка
-паніровачныя сухары - 3 ст. лыжкі
-алей - 50 г
Бурак натрыце на буйнай тарцы. Заліце шклянкай вады, давядзіце да кіпення, усыпце манныя крупы і варыце 15 хвілін, затым злёгку астудзіце і дадайце яйка. Цыбулю дробна нашаткуйце і спасеруйце. Падрыхтаваную гародніну змяшайце з тварагом, пасаліце. Сфармуйце катлеты, запаніруйце іх у сухарах і абсмажце на алеі. Падавайце са смятанай і зелянінай.
|