Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Гароднінныя стравы

    КАТЛЕТЫ З ЛІСЦЯЎ АМАРАНТА

    - адвараны амарант і здробнены ці дробна стоўчаны (200 г),

    -2 яйкі,

    -1 цыбуліна сярэднездробненая,

    -2 зубка часныку раздробленага (працёртага ў ступцы ці на тарцы),

    -2 сталовыя лыжкі працёртага сыра,

    -2 лыжкі здробненага хлеба,

    -2 ст. лыжкі прасеянай пшанічнай мукі, прыгатаванае з яе цеста,

    -перац чорны - па густу,

    - соль - па густу,

    -неабходная колькасць алею для смажання катлет.

     

    Перамяшаць усе інгрэдыенты. Калі прыгатаваная маса вельмі густая, дадаць трохі малака. Сфармаваць катлеты, абкачаць у хлебнай дробцы і смажыць. Падаваць з сокам цытрыны (па густу).

    Катэгорыя: Гароднінныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 272 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar