- адвараны амарант і здробнены ці дробна стоўчаны (200 г),
-2 яйкі,
-1 цыбуліна сярэднездробненая,
-2 зубка часныку раздробленага (працёртага ў ступцы ці на тарцы),
-2 сталовыя лыжкі працёртага сыра,
-2 лыжкі здробненага хлеба,
-2 ст. лыжкі прасеянай пшанічнай мукі, прыгатаванае з яе цеста,
-перац чорны - па густу,
- соль - па густу,
-неабходная колькасць алею для смажання катлет.
Перамяшаць усе інгрэдыенты. Калі прыгатаваная маса вельмі густая, дадаць трохі малака. Сфармаваць катлеты, абкачаць у хлебнай дробцы і смажыць. Падаваць з сокам цытрыны (па густу).
|