Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Гароднінныя стравы

    КАТЛЕТЫ З ЛІСЦЯЎ ТРЫПУТНІКА

    -500 г лісця трыпутніка,

    -1/2 шкл. малака,

    -30 г сметанкавага масла,

    -4 ст. л. манных круп,

    -1 яйка,

    -алей для смажання,

    -паніровачныя сухары,

    -соль - па густу.

     

    Лісце трыпутніка прамыць, пасекчы, тушыць з малаком і маслам 10 хвілін, затым тонкім струменьчыкам, бесперапынна памешваючы, каб не ўтварылася камякоў, усыпаць манку, варыць яшчэ 10 хвілін. Астудзіць, дадаць сырое яйка, калі сумесь занадта вадкая, дадаць размочаны ў малацэ і адціснуты белы хлеб. Сфармаваць невялікія катлеткі, абкачаць іх у паніраванні і абсмажыць да румянай скарыначкі.

    Катэгорыя: Гароднінныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 310 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar