Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    БЛІНЫ БЕЗ ДРОЖДЖАЎ

    - 200 г грачанай мукі,

    -200 г пшанічнай мукі,

    -3 шклянкі малака,

    -поўная дэсертная лыжка соды,

    -3 яйкі,

    -поўная дэсертная лыжка вычышчанага віннага каменя,

    -2 лыжкі вады,

    -лыжка масла.

     

    200 г грачанай мукі і 200 г пшанічнай мукі размешваюць

    у 3 шклянках халоднага малака, падліваючы яго патроху;

    потым дадаюць 3 моцна разбоўтаных яйка і незадоўга да выпечкі

    кладуць поўную дэсертную лыжку віннага каменя і поўную дэсертную

    лыжку соды, распушчанай ў 2 лыжках вады.

    З прыгатаванага цеста пякуць у масле або тлушчы маленькія бліны

    і падаюць на стол з растопленым маслам і смятанай.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (30.11.2014)
    Праглядаў: 146 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar