Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    БЛІНЫ ЦАРСКІЯ

    -3 шклянкі грачанай мукі

    -2 шклянкі пшанічнай мукі

    -1 шклянка слівак

    -1 л цёплага кіпячонага малака

    -25 г дрожджаў

    -5 яйкаў (жаўткі)

    -100 г сметанкавага масла

    -200 г смятаны

    -1 cт. л. цукру

    -1 cт. л. солі

    -6 яйкаў (бялкі)

     

    У двух шклянках цёплага малака разводзяць грачаную муку і дрожджы.

    Пасля 1-1,5 гадзіны закісання дадаюць жаўткі, расцёртыя са

    сметанкавым маслам і смятанай, пшанічную муку,

    астатняе малако, соль, цукар.

    Усё дбайна вымешваюць лапаткай, пакуль цеста не будзе

    адставаць ад яе, ставяць у цёплае месца на 1,5-2 гадзіны.

    Асобна ўзбіваюць бялкі і сліўкі і злучаюць іх.

    Кладуць гэтую сумесь у цеста, асцярожна размешваюць,

    даюць пастаяць 10-15 хвілін і выпякаюць бліны.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.12.2014)
    Праглядаў: 357 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar