Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    БЛІНЫ "ЧЫРВОНЫЯ З ГРАЧАНАЙ МУКІ"

    -100 г грачанай мукі, калі яе няма, можна размалоць звычайную грэчку,

    -100 г мукі пшанічнай,

    -1/2 яйка,

    -200 мл малака,

    -10 г дрожджаў,

    -4 г солі.

     

    Муку заліваем 100 мл цёплага малака, дадаем дрожджы

    і ставім у цёплае месца на 2 - 2, 5 гадзіны.

    Затым уліваем у цеста 100 мл гарачага малака, дадаем соль,

    яйка, размешваем і пакідаем яшчэ на 1- 1, 5 гадзіны.

    Пасля чаго, не размешвая цеста, можна пачынаць выпякаць бліны.

    Бліны падаюцца з маласольнай сёмгай (бялугай або селядцом)

    і смятанай.

    Рэцэпт шэф-кухара рэстарана пры гасцініцы "Марриотт Грандъ-Отель".

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (30.11.2014)
    Праглядаў: 328 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar