Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    БЛІНЫ ГРАЧАНЫЯ ПЕТРАГРАДСКІЯ

    Прыгатаваць рошчыну з пшанічнай мукі:

    25-30 г дражджэй пакласці ў посуд,

    дадаць 2 шклянкі ледзь цёплага малака;

    размяшаць дрожджы і ўсыпаць 400г мукі,

    выбіць, даць падысці ў цёплым месцы.

    Калі рошчына будзе гатовая, пакласці 4-5 жаўткоў,

    1ст. лыжку солі, 2 ст. лыжкі цукру, 1/2 шклянкі летняга масла, змяшаць

    і ўліць 2 шклянкі малака;

    адразу ўсыпаць 2 шклянкі грачанай мукі, добра вымешаць

    і пакласці збітыя 4-5 бялкоў і 1 шклянку густых слівак,

    таксама збітых у густую пену.

    Усю гэтую бліновую масу змяшаць асцярожна, знізу ўверх,

    каб яна заставалася ўвесь час пышнай, яшчэ раз даць падняцца

    і выпякаць бліны.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (30.11.2014)
    Праглядаў: 307 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar