Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    БЛІНЫ ГРАЧАНЫЯ (СТАРАДАЎНІ РЭЦЭПТ)

    -2 шклянкі грачанай мукі,

    -2-1/2 шклянкі малака,

    -30 г дрожджаў,

    -соль.

     

    Цеста для бліноў трэба паставіць за 2 - 3 гадзіны да таго,

    як іх падаваць да стала.

    Муку развесці ў цёплым малацэ або вадзе з даданнем солі і дрожджаў,

    разведзеных у невялікай колькасці малака, і паставіць у цёплае месца.

    Калі цеста паднімецца, асцярожна, не змешваючы, печ бліны на

    гарачай патэльні, змазанай маслам, на пліце або ў печы. Бліны

    падаваць з растопленым маслам, смятанай, ікрой, селядцом,

    маласольнай або свежай рыбай.

    Грачаныя бліны ядуць і з нішчымным (раслінным) алеем.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (30.11.2014)
    Праглядаў: 154 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar