Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    ФАРШАВАНАЯ ГУСІНАЯ ШЫЙКА

    Акуратна, каб не парвалася, зняць скуру з гусінай шыі.

    Памыць пячонку птушкі, дробна нарэзаць, падсмажыць з цыбуляй на

    шмальцы, дадаць вараную грэчку (1/2 шклянкі), тоўчаныя грэцкія арэхі

    (1/4 шклянкі), здробненую зеляніну, соль, чорны перац, 1-2 сырых яйка, узбітых з мукой.

    Усё добра змяшаць, дадаць топленае сметанкавае масла,

    сечаны часнык.

    Гэтай сумессю напоўніць шыйку, зашыць яе ніткамі

    і варыць 20-25 хвілін у булёне, у якім варылася гусінае мяса.

    Выняць з булёна, пасаліць, вышмараваць смятанай

    і падсмажыць у духоўцы.

    Фаршаваную шыйку падаваць у халодным выглядзе, нарэзаўшы

    кавалачкамі, з агароднінным гарнірам або марынаванай садавінай.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2014)
    Праглядаў: 150 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar