Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    ГРАЧАНА-ПШАНІЧНЫЯ БЛІНЫ ЗДОБНЫЯ (ПАЛАВІННЫЯ)

    -2 шклянкі грачанай мукі

    -2 шклянкі пшанічнай мукі

    -4 шклянкі малака

    -25 г дрожджаў

    -50 г сметанкавага масла

    -2 г. лыжкі цукру

    -1 г. лыжка солі

    -5 яйкаў

    -0,5 шклянкі сланечнікавага алею або топленага масла

     

    Грачаную муку развесці ў 1 шклянцы халоднага малака

    і заварыць 2 шклянкамі гарачага, астудзіць.

    Увесці дрожджы і даць падысці цесту ў цёплым месцы.

    Цеста ўзбіць, дадаць соль, пшанічную муку, масла, жаўткі, расцёртыя

    з цукрам, пакінутае малако, узбітыя бялкі, даць падысці і затым пякчы.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.12.2014)
    Праглядаў: 144 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar