Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    ГРАЧАНАЯ КАША “СВЯТОЧНАЯ"

    -крупы грачаныя - 2 шклянкі

    -вада - 3 шклянкі

    -морква буйная - 2 шт.

    -перац салодкі рознага колеру - 2 струка

    -баклажаны невялікія - 2 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1 галоўка

    -памідоры - 2 шт.

    -грыбы вешанкі - 100 г

    -масла кукурузнае - 5 ст. лыжак

    -мука пшанічная - 1 ст. лыжка

    -цукровая пудра - 1 г. лыжка

    -соль

    -масла сметанкавае - 2 ст. лыжкі

     

    Грэчку перабярыце, прамыйце 2-3 разы ў цёплай вадзе, абсмажце на слабым агні, дадайце 1 сталовую лыжку масла, перамяшайце. Заліце кіпячай вадой на 1 см вышэй узроўня круп, пасаліце і варыце на слабым агні, павольна памешваючы, на працягу 40 хвілін. Затым зніміце з агню, ахініце. Памідоры нарэжце долькамі, выдаліце насенне. Баклажаны нарэжце падоўжанымі лустачкамі. У струкоў перцу выдаліце пладаножкі з насеннем, нарэжце яго кольцамі. Моркву нарэжце падоўжнымі лустачкамі, выражце з іх фігуркі пры дапамозе адмысловых формачак. Цыбулю ачысціце, нарэжце кольцамі, запаніруйце ў муце, змяшанай з цукровай пудрай. Вешанкі прамыйце, апарце. Гародніну і цэлыя грыбы абсмажце па асобнасці ў кукурузным масле. Па-над гатовай кашай раскладзіце баклажаны, памідоры, цыбулю, морква, перац, вешанкі. Пры падачы паліце растопленым сметанкавым маслам.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (15.07.2014)
    Праглядаў: 229 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar