Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    ГРАЧАНАЯ КАША З МЯСАМ І ГАРОДНІНАЙ

    -ялавічына - 150 г

    -грэчка - 1 /2 шкл.

    -булён (мясны ) - 1,5 шкл.

    -морква невялікая - 1 шт.

    -зялёны гарошак (свежы ці замарожаны) - 50 г

    -цыбуліна невялікая - 1 шт.

    -соль - па густу

    -лаўровы ліст

     

    1. Перш за ўсё адварваем ялавічыну. Апускаем кавалачак мяса ў халодную ваду, чакаем калі закіпіць. Пажадана праварыць мяса некалькі хвілін і зліць першы булён, бо ў булён пераходзяць розныя шкодныя хімічныя рэчывы. Далей зноў заліваем кіпенем мяса і ўжо варым да гатовасці. За 20 хвілін да канчатку варкі солім, дадаем лаўровы ліст і цыбуліну.

    2. Гатовае мяса прапускаем праз мясасечку і ўкладваем роўным пластом у невялікі, гліняны гаршочак. Далей ідзе пласт дробна нарэзанай морквы. Наступны пласт - зялёны гарошак. Зверху засыпаем прамытай грэчкай і заліваем булёнам. Гаршочак зачыняем вечкам і ставім у духоўку, рыхтуем пры тэмпературы 180 градусаў прыкладна гадзіну, гэта залежыць ад духоўкі. Калі вада выпарылася, выключаем духоўку і даём трохі пастаяць, а потым змешваем кампаненты.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (15.07.2014)
    Праглядаў: 229 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar