Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    ГРАЧАНЫЯ БЛІНЫ

    У 1/2 шклянкі вельмі цёплай вады з 1 г. л. мукі + 1 г. л. цукру

    размяшала 1 г.л. без горкі дрожджаў.

    Пакуль размешвала ў місцы 3/4 шклянкі

    вельмі цёплага малака + 1 яйка + 1 шклянка мукі + 2 ст. л. кукурузнага

    алею + 1 г. л. цукру і трохі солі, дрожджы ажылі вельмі добра

    і былі ўліты ў цеста і размешаны.

    Праз 10 хвілін у цесце з'явіліся бурбалкі.

    Я усыпала яшчэ адну г.л. цукру, больш для колеру гатовых бліноў

    і была здзіўлена, як завіравала цеста пры размешванні гэтага цукру.

    Цікава, што падчас гатаванняў цеста ў місцы не падавала прыкмет

    жыцця (можа таму што ў хаце не вельмі цепла), як з пшанічнай мукі,

    але на патэльні паднімалася.

    А далей рыхтавала бліны на сухой (без тлушча) тэфлонавай патэльні.

    Паднімаліся яны выдатна, можна было б даліць трохі малака, але я люблю не тонкія.

    З першага боку атрымліваліся вельмі румянымі, на другім боку колер грачаны,

    таму што перагортвала і праз пару секунд здымала,

    каб не перасушыць.

    Наогул, калі зрабіць па рэцэпце чырвоных бліноў ад Пахлебкіна,

    то будзе клас.

    Выдатна пайшлі з песто і авакада разам, з мёдам і цытрынавым сокам

    таксама разам, са смятанай і малінай працёртай з цукрам,

    а потым з мёдам.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.12.2014)
    Праглядаў: 318 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar