Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    ГРАЧАНЫЯ БЛІНЫ НА СОДЗЕ

    -400 г грачанай мукі,

    -400 г пшанічнай мукі,

    -4,5-5 шклянак вады,

    -2 г. л. солі,

    -2 г. л. цукру,

    -1 г. л. цытрынавай кіслаты,

    -1 г. л. соды,

    -100-200 г сметанкавага масла.

     

    Узяць 400 г грачанай і 400 г пшанічнай мукі, 4,5-5 шклянак цёплай вады,

    дадаць соль, цукар, добра вымешаць, выбіць.

    Калі патэльні будуць распалены, узяць 1 гарбатную лыжку кіслаты,

    усыпаць яе ў 0,5 шклянкі халоднай вады, размяшаць, выліць у цеста,

    затым размяшаць 1 гарбатную лыжку соды ў 0,5 шклянкі халоднай

    вады, уліць у цеста, размяшаць і зараз жа выпякаць бліны. Падаць да

    бліноў растопленае масла, смятану, ікру.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.12.2014)
    Праглядаў: 156 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar