-100 г грачаных круп,
-невялікі качан капусты,
-2 цыбуліны,
-25 г алею,
-100 г смятаны.
Гатовую грачаную кашу змяшайце з абсмажанай цыбуляй,
запраўце алеем.
Вычышчаны качан капусты апусціце ў падсоленую кіпячую ваду
і варыце не больш за 10 хвілін.
Астудзіце і разбярыце на асобнае лісце.
Пакладзіце ў іх гатовы грачаны фарш і акуратна загарніце.
Надаючы галубцам даўгаватую форму.
Абсмажце, складзіце ў неглыбокі рондаль, заліце смятанай
і тушыце на слабым агні 20-30 хвілін.
Гатовыя "царскія галубчыкі" выкладзіце на талерку,
пасыпце свежай зелянінай.
|