Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    ГРАЧАНЫЯ “ЦАРСКІЯ ГАЛУБЧЫКІ"

    -100 г грачаных круп,

    -невялікі качан капусты,

    -2 цыбуліны,

    -25 г алею,

    -100 г смятаны.

     

    Гатовую грачаную кашу змяшайце з абсмажанай цыбуляй,

    запраўце алеем.

    Вычышчаны качан капусты апусціце ў падсоленую кіпячую ваду

    і варыце не больш за 10 хвілін.

    Астудзіце і разбярыце на асобнае лісце.

    Пакладзіце ў іх гатовы грачаны фарш і акуратна загарніце.

    Надаючы галубцам даўгаватую форму.

    Абсмажце, складзіце ў неглыбокі рондаль, заліце смятанай

    і тушыце на слабым агні 20-30 хвілін.

    Гатовыя "царскія галубчыкі" выкладзіце на талерку,

    пасыпце свежай зелянінай.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2014)
    Праглядаў: 288 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar