Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    ГРЭЧКА З ЦЫБУЛЯЙ

    -300-500 г грэчкі,

    -4-5 сярэдніх цыбулін,

    -70-100 г  сланечнікавага алею (лепш рафінаванага),

    - соль,

    - заправа з сушанай гародніны.

     

    Дбайна прамыйце грэчку, выкладзеце яе на патэльню

    і прасушыце 5-7 хвілін на сярэднім агні, увесь час памешваючы,

    каб не прыгарэла.

    Калі грэчка прасохне

    і злёгку абсмажыцца (зярняткі будуць пастрэльваць),

    зніміце з агню і яшчэ раз дбайна прамыйце.

    Выкладзіце ў рондаль і заліце вадой.

    Вада павінна ледзь пакрываць кашу, а лепш, нават зусім не пакрываць.

    Дадайце соль і заправу (калі заправа салёная, то не дадавайце соль),

    калі закіпіць накрыйце вечкам і стамляйце 5-7 хвілін на маленькім агні.

    Затым, зніміце з пліты, абгарніце рондаль ручніком

    і пастаўце пад падушку на 10-15 хвілін.

    У гэты час абсмажце ў маслі дробна (можна не вельмі)

    нарэзаную цыбулю да залацістай скарыначкі.

    Гатовую кашу выкладзіце на талерку

    і зверху пасыпце цыбуляй абсмажанай у алеі.

    Грэчка прыгатаваная такім спосабам атрымліваецца храбусткая

    і вельмі смачная.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2014)
    Праглядаў: 287 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar