-грэчка - 200 г
-курыная паляндвіца - 4 кавалка
-цыбуля -1 шт
-смятана -150 г
-малако -100 г
-соевая падліўка
-пятрушка
-алей раслінны -1 ст.л
Можна падаваць з гароднінай, бульбачкай або рысам.
У разагрэтую патэльню кладзем курыную паляндвіцу
і на слабым агні абсмажваем з двух бакоў да гатовасці.
Пакуль наша курачка рыхтуецца робім падліўку.
У асобную міску дадаем смятану, малако і соевую падліўку,
размешваем і ставім на агонь хвіліны на 3 - затым здымаем
і дадаем пятрушку дробна парэзаную.
У гатовую курыную паляндвіцу дадаем нарэзаную кольцамі цыбулю,
змешваем і працягваем пячы.
Калі цыбуля трохі абсмажыцца, уліваем падліўку і 1/2 шклянкі вады.
Тушым хвілін 10-15
і пакідаем на выключанай пліце стамляцца яшчэ хвілін 10.
Падаем з грэчкай, прыгатаванай па стандартным рэцэпце.
|