Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    ГРЭЧКА З МЯСАМ

    -грэчка - 3 шклянкі

    -мяса - 500 г (або фарш, або тушонка)

    -рэпчатая цыбуля - 2-3

    -тамат-паста - 1-1,5 ст.л.

    -аджыка - ½ г.л.,

    -соль,

    -перац - па густу

     

    Грэчку перабраць і памыць. Потым можна абсмажыць.

    Цыбулю дробна пасекчы.

    Мяса нарэзаць вельмі маленькімі кавалачкамі.

    Калі робіце з тушонкай, то тушонку трэба памяць відэльцам.

    Цыбулю абсмажыць на маслі да залацістага колеру.

    Дадаць мяса (тушонку або фарш)

    і тушыць разам з цыбуляй да гатовасці мяса.

    Дадаць грэчку, ваду, соль і аджыку.

    Калі палова вады выкіпіць, дадаць тамат-пасту

    і давесці грэчку да гатовасці. Даць трохі пастаяць.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2014)
    Праглядаў: 307 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar