Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    КАША ВАРНІШКЕС

    -1 шклянка грачанай ядрыцы,

    -1 яйка,

    -350 мл курынага булёна,

    -200 г фарфалле (макаронныя вырабы "банцікі"),

    -150 г курынага тлушчу,

    -2 цыбуліны.

     

    Грэчку падсушыць у духоўцы, гарачай усыпаць у міску са ўзбітым яйкам, расцерці. Перасыпаць у рондаль, рыхтаваць на сярэднім агні, падтрасаючы, 1 хвіліну. Уліць кіпячы булён, варыць пад вечкам, пакуль вадкасць не ўбярэцца, зняць з агню, загарнуць у коўдру на 10- 20 хвілін. Зварыць фарфалле паводле інструкцыі на пакаванні, адкінуць на друшляк, апырскаць раслінным алеем. Цыбулю нарэзаць тонкімі паўколамі, курыны тлушч здрабніць, растапіць у патэльні, абсмажыць у ім цыбулю на маленькім агні, 20-25 хвілін. Дадаць у патэльню з гатовай цыбуляй грэчку і фарфалле, змяшаць, заправіць соллю і перцам.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 271 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar