Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    КАША З ГРАЧАНАГА ПРАДЗЕЛУ ПА-КАРАЛЕЎСКУ

    - грачаная крупа (прадзел) - 1 шклянка

    - яйка - 5 шт.

    - малако - 2 шклянкі

    - масла сметанкавае - 3 ст. л.

    - ванілін - 1/2 г. л.

    - cахар - 3 ст. л.

    - цэдра (цёртая) - 1 цытрыны

    - разынкі - 2 жмені.

     

    Крупу змяшаць з 1 яйкам, рассыпаць на бляху і падсушыць у духоўцы, часта памешваючы. Малако закіпяціць, дадаць сметанкавае масла, ванілін, усыпаць крупы, змяшаць і варыць на слабым агні. Калі малако ўбярэцца ў крупы, кашу накрыць, давесці да гатовасці ў цеплыні. З 4 яйкаў аддзяліць бялкі ад жаўткоў. Жаўткі расцерці з цукрам, дадаць нацёртую лупіну ад цытрыны, прамыць разынкі, узбітыя бялкі, і змяшаць з кашай. Масу выкласці ў форму, паставіць у духоўку на 40 хвілін. Падаваць з цукровай пудрай і ўпрыгожыць вішнёвым варэннем.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.07.2014)
    Праглядаў: 235 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar