Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    КАШЫЦА БЯЛЕЎСКАЯ (АЎСЯНАЯ САЛОДКАЯ)

    -2 шклянкі аўсяных шматкоў "Геркулес"

    -1 л вады

    -0,5 л малака

    -0,5 г. лыжкі бадзяна

    -0,5 г. лыжкі карыцы

    -0,5 г. лыжкі каляндры

    -4 бутона гваздзікі

    -1 цытрына (свежая цэдра цытрыны)

    -0,5 шклянкі слівак

    -5 - 6 ст. лыжак цукру

    -1 г. лыжка солі

     

    Ў злёгку падсоленай вадзе разварыць "Геркулес" да глейкай кашы, здымаючы ўвесь час пену, якая з'яўляецца на паверхні, нават калі яшчэ не пачне кіпець. Затым кашу заліць малаком, размяшаць, давесці да кіпення, адлучыць неразварыўшыеся цвёрдыя шматкі і зноў варыць на вельмі слабым агні, увесь час памешваючы; дадаць праз 10 - 15 хвілін цукар, а калі ён разыйдзецца, заправіць рэзкімі затаўкамі, праварыць 5 - 7 хвілін, уліць сліўкі, размяшаць, зняць з агню

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 208 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar