Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    КРУПНІК З ГРАЧАНЫХ КРУП

    -120 г кашы гатовай,

    -80 г тварагу,

    -20 г яйка,

    -10 г цукру,

    - 5 г сухароў,

    -35 г смятаны,

    -15 г масла топленага або сметанкавага

     

    Гатовую рассыпістую грачаную кашу (цёплую або астуджаную)

    змяшаць з прапушчаным праз мясасечку тварагом,

    дадаць яйкі, соль, цукар, смятану і змяшаць.

    Масу раскласці роўным пластом на змазаную маслам

    і пасыпаную молатымі сухарамі бляху.

    Паверхню крупніка выраўняць,

    вышмараваць сумессю яйкаў са смятанай і запекчы.

    Гатовы крупнік паліць топленым маслам

    і нарэзаць на парцыённыя кавалкі.

    Смятану або сметанную падліўку падаць у соусніке

    альбо паліць крупнік.

    Крупнік падаюць як самастойную страву,

    а таксама да бацвіння і капусты замест піражкоў.

    Гэтак жа прыгатаваць крупнік з пшанічнай рассыпістай кашы.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2014)
    Праглядаў: 331 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar