Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    КРУПНІК З ГРАЧАНЫХ КРУП І ТВАРАГУ

    - грачаныя крупы - 2 шклянкі

    - малако - 2 г.ст.

    - вада - 1 шклянка

    - тварог (паўтлусты) - 400 г

    - сметанкавае масла - 100 г

    - яйка - 2 шт.

    - цукар - 4 ст. л.

    - цэдра цытрынавая - 1 ст. л.

    - карыца - 0.2 ст. л.

    - сухары паніровачныя - 3 ст. л.

     

    Грэчку падсмажыць на сухой патэльні, усыпаць у кіпячую ваду,

    дадаць соль, крышку масла і на слабым агні варыць

    да набракання круп, пасля чаго даліць малака.

    Калі каша стане густой, астудзіць яе.

    Тварог змяшаць з яйкам, цукрам, спецыямі і змяшаць з кашай.

    Форму вышмараваць маслам, пасыпаць сухарамі,

    напоўніць падрыхтаванай масай, зверху пакласці кавалачкі масла.

    Запекчы ў духоўцы.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2014)
    Праглядаў: 242 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar