Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    ЛЕШЧ З ГРАЧАНАЙ КАШАЙ

    -1 буйны лешч,

    -2 цыбуліны,

    -4 - 5 сталовых лыжак расліннага алею,

    -талерка грачанай рассыпістай кашы,

    -паніровачныя сухары,

    -соль.

     

    Ачысціць ляшча, вытрыбушыць, прамыць, нацерці соллю, начыніць

    і запекчы ў духоўцы.

    Падрыхтоўка начыння: абсмажыць да залацістага колеру дробна

    насечаную цыбулю у 2 - 3 ст. лыжках расліннага алею,

    усыпаць сюды ж прыкладна адну глыбокую талерку толькі што

    зваранай у духоўцы грачанай кашы і трохі абсмажыць разам з цыбуляй.

    Затым дадаць яшчэ 2 сталовыя лыжкі расліннага алею, злёгку

    астудзіць, начыніць рыбу, зашыць, абмазаць маслам, абсыпаць

    сухарамі і запекчы ў духоўцы.

    Можна начыніць ляшча квашанай капустай або, напрыклад, бульбай.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2014)
    Праглядаў: 321 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar