Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    МЯСА "ГРАЧАНАЕ ЗАХАПЛЕННЕ"

    -8 тонкіх кавалачкаў мясной паляндвіцы

    -1 вялікая цыбуліна

    -2 вялікіх морквы

    -5 маленькіх памідорак-чэры (альбо 1 звычайная)

    -150 г грэчкі

    -2 зубчыка часныку

    -3 ст. лыжкі молатых грэцкіх арэхаў

    -2 дробкі зерняў каляндры

    -2 г. лыжкі молатага імбіра

    -2 ст. лыжкі маянэза

    -раслінны рафінаваны алей

    -соль

    -перац

     

    Мяса солім, перчым, на 4 кавалачка кладзем па палоўцы зубчыка

    часныку, зверху затуляем яшчэ 4 кавалачкамі мяса, пакідаем

    на 1 гадзіну.

    Цыбулю рэжам, моркву трэм на буйнай тарцы.

    Грэчку адварваем амаль да гатовасці

    (яна не павінна быць разваранай).

    Мяса ледзь-ледзь падсмажваем у алеі з двух бакоў і выкладваем у рондаль на дно.

    У гэты ж алей закідваем цыбулю, моркву

    і часнык ад мяса, падсмажваем, затым дадаём грэчку, каляндру і імбір,

    заліваем усё 0,5 шклянкамі вады, зверху пасыпаем арэхамі

    і заліваем маянэзам. Дбайна змешваем.

    Памідоры буйна рэжам, дадаём да агульнай масы

    і на 5 хвілін ставім патаміцца.

    Затым масу выкладваем на мяса раўнамерным пластом, рондаль

    закрываем фальгой і ставім у духоўку на 10 хвілін пры 250 градусах.

    Затым фальгу здымаем, запал зніжаем да 150 градусаў

    і рыхтуем яшчэ 20 хвілін.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2014)
    Праглядаў: 120 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar