Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    ПЛОЎ З ГРЭЧКІ

    - грачаныя крупы - 250 г

    - топленае масла - 50 г

    - ялавічына - 100 г

    - морква - 100 г

    - рэпчатая цыбуля - 50 г

    - соль.

     

    Разагрэць топленае масла, спасераваць у ім кольцы цыбулі,

    пакласці лустачкі мяса і абсмажыць да паўгатоўнасці.

    Затым дадаць моркву, нарэзаную саломкай або кубікамі, заліць вадой

    і тушыць на слабым агні пры зачыненым вечку

    да поўнай гатовасці, пасаліць.

    Тым часам пакласці на патэльню лыжку топленага

    або сметанкавага масла і ўсыпаць грачаныя крупы, спасераваць,

    часта памешваючы.

    Гэтыя крупы пакласці ў зірвак, заліць зверху раўнамерна цёплай вадой

    і варыць да гатовасці, зрэдку памешваючы лыжкай грачаны пласт.

    Накрыць на 30 хвілін.

    Крупы павінны быць цалкам набраклымі і рассыпістымі.

    На стол падаваць, паклаўшы на талерку горкай, як і іншыя пловы.

    Вельмі добра спалучаецца з салатамі з рэдзькі, радыскі, памідораў

    і агуркоў.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2014)
    Праглядаў: 171 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar