Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    ШЫЙКА ГУСІНАЯ

    -1 гусіная шыйка,

    -0,5 шклянкі грэцкіх або ячных круп,

    -1 гусіная пячонка,

    -2 ст. лыжкі тлушчу,

    -1 цыбуліна,

    -1 корань пятрушкі,

    - соль,

    -перац,

    -лаўровы ліст.

     

    Шыйку абпаліць, ачысціць, прамыць.

    Прыгатаваць рассыпістую грэцкую або ячную кашу,

    перамяшаць яе з нашаткаванай падсмажанай цыбуляй

    і кавалачкамі сырой пячонкі, соллю і перцам.

    Атрыманым фаршам запоўніць шыйку, зашыць з абодвух бакоў.

    Пакласці ў гаршчок або сатэйнік, дадаць дробна парэзаны корань

    пятрушкі, лаўровы ліст, уліць трошкі вады і паставіць у духоўку.

    Праз 15- 20 хвілін зменшыць агонь да 100°

    і давесці шыйку да гатоўнасці. Яе паказчык - румяны колер шыйкі.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2014)
    Праглядаў: 156 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar