Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Лекавая кухня

    БАЛЬЗАМ ДЛЯ ЛЯЧЭННЯ І ПРАФІЛАКТЫКІ ЯЗВАВАЙ ХВАРОБЫ СТРАЎНІКА

    Для лячэння і прафілактыкі язвавай хваробы страўніка ёсць вельмі добры рэцэпт бальзама на аснове кораня дуброўкі (калгана). Для яго падрыхтоўкі спатрэбіцца вельмі добрая гарэлка - 450 г. Гарэлка павінна быць у бутэльцы са шкла з шырокім горлачкам для таго, каб было зручна дадаваць у яе кампаненты, якія патрабуюцца. У якасці кампанентаў бяром здробненыя карані дуброўкі (калгана) - 1 ст.лыжку, чабор - 1 ст. лыжку, гваздзічкі - адзін бутон, лясную гваздзіку (меліса і перачная мята не падыходзяць), духмянага перцу - 3 гарошыны, вадкі мёд- 1 ст. лыжку. Напоўненую бутэльку шчыльна зачыніць, добра страсянуць, каб кампаненты перамяшаліся, і пакінуць у прахалодным месцы на 9 - 15 дзён, каб настойвалася. Перад тым як бальзам ужываць, яшчэ раз яго ўзбоўтайце і пераліце ў графінчык, папярэдне працадзіўшы. Прымаюць бальзам перад абедам па адной сталовай лыжцы. Ён спрыяе аднаўленню працы страўнікава-кішачнага тракту і падвышэнню апетыту. Да таго ж бальзам атрымліваецца вельмі прыемным на густ, з водарам травы і лясоў, п'ецца з вялікім задавальненнем.

    Катэгорыя: Лекавая кухня | Дабавіў: wawkalaki (07.07.2014)
    Праглядаў: 328 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar