Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Лекавая кухня

    БАНАНАВЫ КІСЕЛЬ ПРЫ КАШЛІ

    Банан трэба ачысціць, расцерці драўлянай таўкушкай, атрыманае пюрэ перамяшаць з цукрам, заліць кіпенем, добра перамяшаць, зачыніць вечкам і настойваць 30 хвілін.

    Атрыманую жэлейную масу працадзіць праз сіта (сіта не павінна быць жалезным, інакш маса пацямнее). Карысны кісель гатовы. Піць бананавы кісель трэба цёплым, патроху, праз кожныя дзве гадзіны.

    Катэгорыя: Лекавая кухня | Дабавіў: wawkalaki (09.08.2014)
    Праглядаў: 311 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar