Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Лекавая кухня

    РАБІНА-АЕРАВЫ КІСЕЛЬ ПРЫ ПРАСТУДЗЕ

    -сухія ягады рабіны - 2 сталовыя лыжкі

    -здробнены корань аеру - 0,5 гарбатнай лыжкі

    -вада - 2 шклянкі

    -бульбяны крухмал - 1-1,5 сталовыя лыжкі

    -цукар ці мёд - па густу.

     

    Сухія ягады рабіны і здробнены корань аеру заліць кіпенем, варыць на павольным агні 10 хвілін, працадзіць і, старанна памешваючы, уліць раствораны ў вадзе крухмал, затым дадаць цукар ці мёд па густу.

    Рабіна ўтрымоўвае вялікую колькасць вітаміна С і каратыну, які, апроч іншых карысных уласцівасцяў, валодае здольнасцю аднаўляць слізістую абалонку бронхаў і лёгкіх.

    А эфірнае масла, змешчанае ў каранях аеру, аказвае адхаркваючае дзеянне.

    Катэгорыя: Лекавая кухня | Дабавіў: wawkalaki (09.08.2014)
    Праглядаў: 155 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar