Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Лекавая кухня

    ВАРЭННЕ З ДЗЬМУХАЎЦОЎ

    -400 штук галовак дзьмухаўцоў,

    -2 цытрыны,

    -1,5 кг цукру,

    -1 л вады.

     

    Сабраныя кветкі дзьмухаўцоў, цытрыны, парэзаныя разам са скуркай,

    варыць на працягу 10 хвілін. Настойваць суткі.

    Затым масу адціснуць, настой працадзіць, дадаць у яго цукар

    і варыць да гатовасці (не больш за 30 хвілін).

    Гарачае варэнне разліць у слоікі і закатаць.

    Замест цытрыны можна выкарыстоўваць цытрынавую кіслату,

    дадаўшы палову чайнай лыжкі яе за 15 хвілін да канца варкі.

    Катэгорыя: Лекавая кухня | Дабавіў: wawkalaki (23.07.2015)
    Праглядаў: 341 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar