Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Лекавая кухня

    ВАРЭННЕ З ДЗЬМУХАЎЦОЎ 2

    -400 галовак дзьмухаўцоў,

    -1 буйная цытрына,

    -1 кг цукру.

     

    Дзьмухаўцы адлучыць ад усяго зялёнага, а жоўтыя пялёсткі заліць

    1 літрам вады, дадаць разрэзаную на 4 часці цытрыну

    і варыць 1-1.5 гадзіны. Астудзіць, а яшчэ лепш даць пастаяць ноч.

    Потым працадзіць, пялёсткі адціснуць.

    Пялёсткі выкінуць, вараную цытрыну дробна парэзаць,

    а да адвара дадаць цукар і варыць, пакуль не згусне.

    Па кансістэнцыі павінна атрымацца як вадкі мёд. І ўсё.

    Дарэчы, гэта варэнне з'яўляецца добрым прафілактычным сродкам

    пры астме і бранхітах.

    Катэгорыя: Лекавая кухня | Дабавіў: wawkalaki (23.07.2015)
    Праглядаў: 181 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar