Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Малочныя стравы

    ДРУГІ РЭЦЭПТ ПАДРЫХТОЎКІ ЦВЁРДАГА СЫРА

    Гэта салёны сыр з малака авечак ці коз тыпу брынзы, адыгейскага, асяцінскага і іншых расольных сыроў. Каб зрабіць яго, вынікайце ўказанням, уключаючы прасаванне сыра, але прапусціўшы даданне солі. Прасуйце сыр 1 - 2 гадзіны, затым выміце з формы, нарэжце кубікамі і пагрузіце ў салёны раствор (1/4 кубкі солі на 1 л вады). Пакіньце сыр у растворы на 24 гадзіны. Затым адцадзіце кубікі, абсушыце і зноў змясціце пад прэс на 18 гадзін. Сыр вытрымліваецца ў разведзеным салёным растворы (1/4 кубкі солі на 2 л цёплай вады) 8-10 дзён. Добра вытрыманы сыр мае белы ці крэмавы колер.

    Катэгорыя: Малочныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (21.07.2014)
    Праглядаў: 329 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar